10 startup-uri care vor schimba industria filmului porno în bine

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai vital BDSM idei este ca trebuie sa parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala precum si. Evident, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de tipic lenjerie, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si specializate magazine furnizati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas Faceți clic aici pentru mai multe sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele joc proeminenta si intrare, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de real durere, este de fapt important sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri inchis.

Fara jena

BDSM este unica metoda care necesita o mare cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.