15 termeni Toți cei din industria relațiilor cupluri ar trebui să știe

Cele mai eficiente Indrumari despre Casatorie pentru dvs. si Partenerul dvs.

Concretati-va angajamentul unul fata de celalalt cu incercat si adevarat parteneriat sugestii casatorie experti si, de asemenea, actual cupluri conteaza pe.

Daca localizarea sufletului tau pereche o data parea aspra drum, pregateste-te pentru adevar a cum sa faci o relatie sa dureze. Asta datorita faptului ca conexiunile pot fi complicate, neingrijite, si, de asemenea, uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea partea buna este ca merita de obicei absolut merita efortul.

Dvs. precum si, partenerul va indica ca acele mici negre care ar putea altfel se transforma in ceva mai rau poate fi fixat devreme. Daca doriti sa stiti cum sa interactionati mult mai bine, puteti poate imi place sa recenzie top 3 indicii despre interactiunea cu partenerul tau.

De asemenea merita tinand cont de faptul ca interactiunea nu doar implica ai capacitatea de a-ti face foarte propriu factor bine, totusi invatare sa fii atent ceea ce spune partenerul dvs. sustine si. Incearca sa folosesti „activ ascultand” cand vorbesti unul cu celalalt. Nu face pur si simplu asteptati recurgeti la vorbiti, dar intr-adevar asculta la ceea ce pretind. Repetati ceea ce ei spun inapoi. Si solicitati sa clarificati puncte - nu constant presupuneti ca recunoasti ceea ce inseamna prompt.

Conflict

Persoane fizice de obicei ganditi-va la spunand ca natural sarac, inca daca nu exista niciun conflict in relatia dvs., exista o sansa mare cineva retine ceva . Distinctii intre tu si, partenerul tau sunt practic inevitabil - conteaza exact cum cum gestionati acele diferente. Adesea, este o instanta de incercare de a argumenta mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” incepand care se concentreaza pe atacand partenerul - deci, „Sunt atat de necajit ca ai uitat aniversarea”, mai degraba decat 'doar cum poti sa fii atat de nesimtitor, incat chiar n-ai facut-o chiar obtine un card! '. Incercati sa impiedicati lasand lucruri scoateti din control: nu starea lucruri de care iti pare rau mai tarziu sau doar meserie nerespecta. Si, de asemenea, fii pregatit sa fii flexibil: este doar cand ambii insotitori sunt de acord sa lase sa renunte la dorinta lor de a „castiga” dezbaterea ca poate de fapt termina.

image

Dedicatipe

In un termen lung conexiune, angajament inseamna dorind ​​sa serviciul dificultati impreuna, planificand viitor unul cu celalalt si clarificare si securizand limitele pe http://www.vremeanoua.ro/primar-din-prahova-acuzat-de-%C8%99antaj-act-sexual-cu-un-minor-%C8%99i-pornografie-infantila care le de fapt ati convenit. Acest lucru necesita perseverenta si, de asemenea, efort - dar recompensele sunt mai mari decat merita. Pe langa pe termen scurt, acesta poate suplimentar inseamna angajare de la moment pana la moment. Chiar daca sunteti o initiala zi cu cineva, este este foarte important tu poti de a da lucruri complet concentrare si dezvaluie rata de interes in loc de intrebare ce altceva ai putea face sau lasand mintea obtine innegrit cu intrebari.

Dragostea

Grecii Ancient aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire sexuala. Inseamna a fi adus la fiecare altele diferite. declansatorul care va face parteneriatul se simte cu adevarat interesant precum si unic.

Philios. Acest lucru sugereaza prietenie. Este senzatia de intelegere unii pe altii, apreciatandu-se reciproc compania si de fapt partajat rata dobanzilor.

Agape. Acest lucru indica sa fii pregatit sa iesi din calea pentru cealalta individual sau plaseaza-le initial. ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu o sarcina in ciuda faptului ca esti de fapt obosit sau ceva mare de genul ingrijirea lor dupa operatie.

Un parteneriat cu toate 3 din cele de mai sus cu siguranta inflori. Cu toate acestea daca orice fel de unul dintre le lipseste, tu s-ar putea descoperi puncte chiar mai mult provocator. Asta nu inseamna indica ca nu poti ajunge, totusi acesta ar putea fi merita gandindu-te inseamna ai poti concentreaza extra in ceea ce lipseste. Daca presupui ca s-ar putea nevoie ajuta cu acest lucru - sau oricare dintre celelalte alte parteneriat abilitati notate pe aceasta pagina - s-ar putea s-ar putea ca sa incerce Relatie Coaching.